
- Toki Haberleri

- Kastamonu

- TOKİ Kastamonu Seydiler kurası çekildi
TOKİ Kastamonu Seydiler kurası çekildi
TOKİ'nin Kastamonu’nun Seydiler İlçesi’nde hayata geçirdiği 139 konutun hak sahipliği kurası çekildi.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle Kastamonu'nda Seydiler İlçesi’nde inşa edilen 139 konutun hak sahipleri kura ile belli oldu. Söz konusu konutların kura töreni Seydiler Belediyesi Salonu’nda noter huzurunda düzenlendi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği projede 139 konut için 241 başvuru gerçekleştirildi. TOKİ tarafından hayata geçirilen konutların yükseklikler zemin+4 olarak dizayn ediliyor. Kura çekilişi de yapılan dairelerin 99’u 2+1, 40’ı ise 3+1 planında tasarlandı.

İnşa edilen 2+1 planındaki konutlar 387 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade, 3+1 planındaki konutlar ise 666 TL’den başlayan taksitlerle yüzde 10, yüzde 15, yüzde 20 peşinat, 120, 156, 180 ay vade seçenekleri ile satışa çıkarıldı.
Geleneksel ve modern mimarinin bir arada kullandığı cephe tasarımlarına sahip projede zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap kaplamalar, söveler, kat silmeleri ve payandalar kullanılarak tasarlandı. TOKİ projesiyle birlikte bölgeye değer katacak yeni bir yaşam merkezi kazandırılması da amaçlanıyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
TOKİ 81 il konut projesi ile ilgili Bakan Kurum'dan önemli açıklama
TOKİ sosyal konut projesi başvuruları, vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor.
15 August 2022
TOKİ Gaziantep'e 2 bin 429 konut inşa edecek
Çevre, Şehircilik ve İkim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Gaziantep'e 2













