
- Diğer Haberler

- Tolgahan Sayışman Los Angeles’tan 1.2 Milyon TL’ye Ev Aldı
Tolgahan Sayışman Los Angeles’tan 1.2 Milyon TL’ye Ev Aldı
Tolgahan Sayışman Los Angeles Hermosa Beach’te 1 milyon 218 bin liraya ev aldı...
Tolgahan Sayışman Los Angeles Hermosa Beach’te 1 milyon 218 bin liraya ev aldı...
Lale Devri dizisi ile seyircilerin kalbini fetheden Tolgahan Sayışman'ı şuanda ‘Asla Vazgeçmem’ dizisinde Yiğit karakteri ile izliyoruz. Miss Globe Kainat Güzeli Almeda Abazi ile altı aydır beraberliği süren Sayışman sevgilisi için Los Angeles'tan ev aldı.
Sayışman geçtiğimiz Abazi'yle Amerika’da yaşayan kız kardeşi Nil’i ziyaret etmiş ve yaz aylarını burada geçirmeye karar vermişti. Yakışıklı oyuncu daha önce kiraladıkları evi 430 bin dolara (1 milyon 218 bin TL) satın aldı.
Tolgahan Sayışman'ın evi birçok Hollywood dizisinin çekildiği Hermosa Beach’te yer alıyor. Böylece oyuncu Iggy Azalea ve Lindsay Lohan gibi dünyaca ünlü yıldızlarla komşu oldu.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş YTS’ten finans sektöründe bir ilk: Pazartesi de izin günlerine dahil edildi
Faizsiz finansman modeliyle her gelir grubuna hitap eden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (Sinpaş YTS),
09 February 2026
Ege Port Kuşadası 2025 kruvaziyer sezonunu lider olarak kapattı
Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding tarafından işletilen Ege Port Ku













