
- Diğer Haberler

- Türkiye’nin En Büyük Otoparkı Mart Ayında Açılıyor
Türkiye’nin En Büyük Otoparkı Mart Ayında Açılıyor
Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu özelliğini taşıyan otopark Mart ayında hizmete açılıyor...
Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu özelliğini taşıyan otopark Mart ayında hizmete açılıyor...
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden otoparkın çalışmalarında sona gelindi. Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otopark olma özelliğini taşıyan otopark toplam 560 araç kapasiteli olarak yükseliyor.
Manisa Şehzadeler'de Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen otopark 2016 yılı Mart ayında hizmete açılıyor. Bölgedeki otopark sorununu büyük ölçüde çözecek olan otopark yapımı tamamlandığında en modern teknolojiyle hizmet verecek.
Manisa tam otomasyonlu otoparkın, ilgili otomasyon firması tarafından test çalışmaları yapılıyor. Park noktalarına araçların gidişi ve dönüşü test edilerek otomasyon panolarına işleniyor. İnşaat çalışmaları tamamlanan otoparkta çevre düzenleme işlerine başlandı.
Bununla beraber Yarhasanlar otoparkı da yenilerek hizmete açıldı. Ayrıca Kültür Sitesi altında bulunan otoparkında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bu otoparkında Mart ayında hizmete açılması planlanıyor. Aynı zamanda Ali Rıza Çevik Okulu ve Yer altı Otoparkı projesi içinde onay bekleniyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Sinpaş YTS’ten finans sektöründe bir ilk: Pazartesi de izin günlerine dahil edildi
Faizsiz finansman modeliyle her gelir grubuna hitap eden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (Sinpaş YTS),
09 February 2026
Ege Port Kuşadası 2025 kruvaziyer sezonunu lider olarak kapattı
Dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi Global Ports Holding tarafından işletilen Ege Port Ku













