
- Emlak Haberleri

- Kocaeli

- İzmit

- Vadi İzmit projesinin temeli cumartesi günü atılıyor
Vadi İzmit projesinin temeli cumartesi günü atılıyor
İzmit Gültepe’de hayata geçirilecek ve bölgenin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Vadi İzmit projesinin temeli cumartesi günü saat 12.00’da atılacak.
Gültepe’de inşa edilecek olan Vadi İzmit projesinde ilk kazma vurularak çalışmalar başlıyor. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın girişimleri ile hayata geçirilecek olan projenin temeli ise cumartesi günü saat 12.00’da düzenlenecek törenle birlikte atılacak. Gültepe bölgesinde yükselecek olan en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyan Vadi İzmit projesi toplam 443 konut ve 19 iş yerinden meydana geliyor. Proje, 48 dönüm alan üzerinde kurulacak. Vadi İzmit konut projesinin 18 bin metrekarelik kısmı konut, 30 bin metrekaresi ise yeşil alana ayrılıyor.
6 katlı bloklar şeklinde tasarlanan projede katlı binaların yanı sıra müstakil evler de bulunuyor. Zengin sosyal donatılara da sahip olan Vadi İzmit projesi kapsamında, yüzme havuzu, kafeterya, restoran, market, güvenlik ve otopark da yatırımcılara sunuluyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Adres Ankara Evleri'nin ikinci etabında teslim heyecanı yaşanıyor
Bayraktar İnşaat’ın Ankara Yenimahalle’de yükselen projesi Adres Ankara Evleri'nde ikinci etap tesli
28 June 2026
Sega Yapı, Konut Sektöründeki Mevcut Proje Ve Hedeflerini Düzenlediği Basın Toplantısıyla Tanıttı!
Küçükçekmece’de tamamlanan, devam eden ve proje aşamasında olmak üzere geliştirdiği 14 nitelikli pro













