
- Toki Haberleri

- Malatya

- TOKİ Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi 1. etap ihalesi bugün
TOKİ Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi 1. etap ihalesi bugün
TOKİ Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 1. etap kentsel dönüşüm ve gelişim projesinin ihalesi bugün yapılacak.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Malatya Yeşilyurt Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi TOKİ 1. etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Söz konusu proje, bugün saat 14.30’da ihaleye sunulacak. Hayata geçirilecek olan Malatya ili Yeşilyurt ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi 383 adet konut, 6 adet dükkan, 1 adet cami, 1 adet mahalle odası ve okuma odası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’ uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihaleye çıkarılacak.
Projede toplam 383 konut yer alacak. İnşa edilecek proje, bugün yapılacak olan ihale ile başlayacak. TOKİ Malatya Yeşilyurt Evleri projesi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak başlaması ve yer tesliminden itibaren 750 günde tamamlanması hedefleniyor.
HABER İLE İLGİLİ YORUMLAR
henüz yorum yok
GÜNDEM HABERLERİ
Dev sosyal konut projesinin açıklanacağı tarih belli oldu
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinden dev sosyal
22 August 2022
TOKİ 81 il konut projesi ile ilgili Bakan Kurum'dan önemli açıklama
TOKİ sosyal konut projesi başvuruları, vatandaşların gündeminde yer almaya devam ediyor.













